El directori d’empreses de Fornalutx s’incorpora a Mallorca Activa

24 empreses de Fornalutx se sumen al directori d’empreses de Mallorca Activa

El directori d’empreses de Mallorca Activa ja inclou negocis del municipi de Fornalutx, sumant així més de 20 municipis i localitats de la nostra illa.

El municipi de la Serra ha estat el darrer a incorporar-se a un dels principals projectes de la plataforma Mallorca Activa, la nova plataforma del Consell de Mallorca, adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Mallorca Activa posa així al servei de tota la ciutadania i del teixit empresarial de Mallorca un directori de les empreses dels municipis de menys de 20.000 habitants de la nostra illa.

A partir d’ara, la ciutadania de Fornalutx també podrà cercar d’una forma ràpida i senzilla qualsevol classe de negoci del seu municipi al directori d’empreses de Mallorca Activa. Les cerques es poden realitzar de tres formes:

  • Nom de l’establiment
  • Municipi/localitat
  • Tipus d’establiment

Una vegada s’ha fet la cerca, fent clic a qualsevol dels resultats, s’obrirà una completa fitxa del comerç, que inclou informació com ara l’adreça, el telèfon de contacte, pàgina web, correu electrònic i fins i tot les xarxes socials de l’empresa en el cas que en tengui.

La inclusió dels negocis de Fornalutx al directori d’empreses és totalment gratuïta i es pot fer de dues formes:

  1. A través del formulari de Mallorca Activa, fent clic aquí;
  2. A través del mateix ajuntament de Fornalutx.

El directori d’empreses de Mallorca Activa s’està realitzant gràcies a la col·laboració dels ajuntaments amb les i els agents municipals de Mallorca Activa, que fan feina diària al terreny per actualitzar aquest directori d’empreses i incorporar nous negocis, municipis i localitats.

Actualment, el grup d’agents de Mallorca Activa segueix fent feina en col·laboració amb tots els ajuntaments de menys de 20.000 habitants de Mallorca per incorporar nous municipis al directori d’empreses. Al llarg dels pròxims dies s’aniran afegint noves localitats.

Aquí es pot consultar el directori d’empreses de Mallorca Activa.