Èxit de convocatòria de les Jornades de Digitalització Mallorca Activa a sa Pobla

Mallorca Activa segueix endavant amb el servei formatiu de digitalització per a empreses, pimes i persones treballadores per compte propi. La nova jornada s’ha fet a sa Pobla.

Mallorca Activa continua impulsant el seu nou servei formatiu en forma de tallers presencials adreçats a millorar la digitalització del teixit empresarial dels municipis de la nostra illa. La tercera jornada s’ha fet a sa Pobla amb una notable presència de representants del teixit empresarial pobler.

Aquesta nova iniciativa de Mallorca Activa, la plataforma digital del Consell de Mallorca, va donar el sus a Pollença fa dues setmanes. La segona edició ha tingut lloc al centre Sa Congregació de sa Pobla, a on dos agents de Mallorca Activa, Margalida Serra i Rafel Cladera, han fet una nova edició de les Jornades de Digitalització Mallorca Activa.

Aquesta primera ronda de tallers formatius se centrarà en la digitalització bàsica dels petits negocis als pobles.

Èxit de convocatòria a sa Pobla

La jornada va començar amb la intervenció de la regidora de Comerç de sa Pobla, Pedrona Seguí, qui van donar la benvinguda a les 26 persones assistents.

Una vegada acabada la salutació institucional, na Margalida Serra va explicar als assistents les competències de Mallorca Activa a l’hora d’impulsar l’assessorament i la gestió dels ajuts al teixit empresarial de la nostra illa.

Part de la seva intervenció va consistir a explicar com funciona la seva col·laboració, com a agent de Mallorca Activa, amb l’Ajuntament de sa Pobla, una col·laboració molt important per al petit comerç local en aquests moments de pandèmia.

Els punts destacats van ser l’apartat d’assessorament d’ajuts, fent menció específica a les convocatòries d’ajuts Next Generation de la Unió Europea. També va recordar que la propera setmana comença una nova ronda de formacions gratuïtes al portal educatiu de Mallorca Activa.

L’agent va donar a conèixer el telèfon d’atenció el qual pot telefonar qualsevol autònom o pime per demanar informació sobre aquest ajut i altres convocatòries.

El telèfon d’assessorament pels ajuts és el 610 582 939.

L’agent de Mallorca Activa, Margalida Serra, a un moment de la seva exposició sobre Mallorca Activa, a sa Pobla.
Digitalització i empresa

En Rafel Cladera va ser l’encarregat d’explicar als assistents temes fonamentals per al desenvolupament d’un negoci actual. Així, l’agent de Mallorca Activa va detallar com es pot crear un compte de Gmail per a empreses des de zero.

La formació va continuar amb l’explicació d’eines importants per a qualsevol empresa que vulgui començar amb la seva digitalització. La plataforma Google My Business va ser una de les que es varen mostrar. També es va parlar de com es pot obtenir el certificat digital, un document crucial avui en dia per a tota mena de negoci.

Les xarxes socials també varen ser protagonistes d’aquesta formació de 90 minuts que permetrà posar en marxa la digitalització de les petites empreses de sa Pobla.

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants. La seva principal funció és la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa. Aquest objectiu s’aconseguirà mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Si voleu consultar les dates de tots els tallers d’aquestes formacions, adreçau-vos al calendari de Mallorca Activa.