Els cursos de Mallorca Activa superen les 1.750 matriculacions

Des del mes de febrer, quan la plataforma Mallorca Activa es va posar en marxa, ja s’han superat les 1.750 matriculacions als cursos

Mallorca Activa, la nova plataforma del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, ja ha superat els 1.750 cursos impartits durant els seus primers sis mesos de vida.

Amb aquestes xifres, Mallorca Activa es converteix en un dels referents formatius gratuïts de la nostra illa. Des que la plataforma va començar a caminar, a finals del mes de febrer, s’han realitzat 38 tipus de cursos diferents. Aquests cursos segueixen una metodologia actual, 100% en línia, que permet als alumnes estudiar al seu ritme. Aquesta metodologia facilita a l’alumnat la consecució dels objectius i finalitzar la seva formació de forma senzilla i efectiva.

Un catàleg molt divers

Una de les principals característiques del catàleg formatiu de Mallorca Activa és la seva heterogeneïtat. Així, es poden trobar cursos relacionats amb la sanitat, l’administració, el comerç, el màrqueting, les comunicacions, l’hoteleria i el turisme, el sector primari, el medi ambient i la sostenibilitat, i, els idiomes.

Precisament les llengües estrangeres són protagonistes en el que es refereix al nombre de matriculacions. Els cursos d’anglès (A2 i B1), alemany (A1) i francès (A1) sumen el 21% de les matriculacions.

Tot i això, no és cap d’aquests cursos de llengües estrangeres el més sol·licitat pels estudiants de Mallorca Activa. ‘Elaboració de fulls de càlcul’ s’ha convertit en la formació amb més èxit de la plataforma, amb 186 matriculacions. ‘Model de programació web i bases de dades’ i ‘Elaboració de documents de text’ són altres cursos de l’apartat d’informàtica i comunicacions.

L’aposta pels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) ha fet que Mallorca Activa aposti per la formació relacionada amb el medi ambient i la sostenibilitat. Els residus urbans o municipals i l’aigua potable i residual són protagonistes d’alguns dels cursos de Mallorca Activa.

L’oferta formativa de Mallorca Activa no s’atura, i periòdicament incorporam i posam en marxa nous cursos per impulsar la formació gratuïta a la nostra illa.

No perdis l’oportunitat! Consulta el catàleg de cursos de Mallorca Activa!