Nou pla de dinamització comercial a Algaida

L’ajuntament d’Algaida, amb el suport d’una agent de Mallorca Activa, y l’Associació de Comerciants posen en marxa un pla de dinamització comercial per millorar el sistema relacional i desenvolupar accions des de la transversalitat i el treball en xarxa

El desenvolupament d’una planificació estratègica per realitzar aquest treball en xarxa ha esdevingut una gran oportunitat per a millorar i consolidar el sistema de relacions entre el Consell de Mallorca, l’ajuntament d’Algaida i el teixit comercial del Municipi d’Algaida

Aquesta nova planificació suposa una aposta per incentivar el desenvolupament econòmic del municipi i prioritzar la dinamització comercial de la localitat. A més, es millora el context local, la realitat comercial i el sistema de relacions entre administració i associacions.

La transversalitat es planteja així com la creació d’un espai de treball estable que compti amb la participació de representants del sectors implicats.

Garantir un desplegament transversal i en xarxa del projecte del “Pla de dinamització local” s’entén com una oportunitat per caminar cap a una nova manera de fer avançar l’economia, adaptant-se a la complexitat de la situació actual i creant un òrgan estable de treball compartit.

A la imatge, d’esquerra a dreta, hi són:

Biel Bibiloni, tècnic i assessor de l’associació de comerç; Raquel Madrigal, agent de suport del servei Mallorca Activa del Consell de Mallorca; Margalida Fullana, regidora de Promoció Econòmica; Elvira Salom, AODL (Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local) de l’Ajuntament d’Algaida i Manolo González, president de l’Associació de comerç i empresa.