Èxit de participació a Capdepera a la jornada de formació impartida per Mallorca Activa

El municipi de Capdepera ha estat protagonista d’una nova formació de Mallorca Activa. En aquesta ocasió, l’aplicació Canva ha centrat l’atenció d’aquest curs. L’acció formativa s’ha pensat per a comerciants del municipi que vulguin impulsar les vendes durant la campanya nadalenca.

La formació s’ha realitzat al centre cultural de Cap Vermell a Cala Ratjada i ha comptat amb la participació de set empreses que ofereixen els seus serveis al municipi costaner.

Un dels avantatges d’aquesta sessió pràctica és que tots els participants disposen d’un dispositiu electrònic, la qual cosa permet aprendre, practicar i resoldre els dubtes que els sorgeixen.

L’agent de Mallorca Activa Lluïsa Oliver ha estat l’encarregada d’explicar la utilització de l’eina Canva, les seves funcionalitats i els projectes que es poden crear gràcies a l’aplicació. Després de la sessió teòrica ha mostrat l’edició de plantilles, a més de la selecció de fotografies i elements amb aquesta mateixa eina.

Mallorca Activa celebrarà noves jornades de formació de Canva a diferents indrets de la nostra illa per tal d’ajudar el teixit empresarial a millorar la seva comunicació i impulsar les vendes durant la temporada comercial de Nadal.

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants. La seva principal funció és la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.