Exitosa reunió dels comerciants de Valldemossa amb Mallorca Activa

Mallorca Activa i l’Oficina Accelera Pime Rural impulsen el teixit empresarial a través d’una reunió amb els comerciants de Valldemossa

Els comerciants de Valldemossa han gaudit d’una trobada organitzada per l’Oficina Accelera Pime Rural (OAPR) Mallorca Activa a l’Ajuntament de Valldemossa.

En aquest encontre, al qual van assistir deu emprenedors de la zona i el regidor de Turisme i Comerç, Gabriel Rosales, es va presentar el projecte Mallorca Activa y l’Oficina Accelera Pime Rural. Els objectius clars del projecte van ser exposats, destacant la seva àmplia gamma de serveis, com el portal d’ajudes, el directori d’empreses, i els cursos en línia.

La singularitat dels serveis presencials de Mallorca Activa va ser ressaltada com a element distintiu, juntament amb una detallada descripció dels tipus de consultoria i temàtiques formatives disponibles. A més, es va fer menció al paper actiu de Mallorca Activa en la convocatòria de projectes liderats per dones, i es va oferir assessorament informatiu grupals sobre el Kit Digital.

A la conclusió, es va destacar la intenció de crear un canal de comunicació directa amb les empreses locals per mantenir-les al dia de les novetats rellevants. En aquest sentit, es va posar de manifest la falta d’una associació d’empreses i es va subratllar la col·laboració amb l’ajuntament per implementar aquest canal.

Els participants van expressar la seva aprovació al projecte, reconeixent especialment la qualitat dels serveis gratuïts oferts per Mallorca Activa. Les dinàmiques de l’assessorament informal i proper van ser ben rebudes, amb un fort enfocament en proporcionar ajuda pràctica i significativa, que va generar respostes molt positives.

La reunió dels comerciants de Valldemossa amb Mallorca Activa va ser un èxit rotund, consolidant la col·laboració i marcant el camí cap a un futur més fort per al teixit empresarial local. Un pas ferm cap al creixement i l’èxit col·lectiu.

Mallorca Activa és la plataforma del Consell de Mallorca creada per impulsar accions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals a les empreses. Pensada per i per a les empreses, l’emprenedoria i el teixit econòmic de l’illa, Mallorca Activa és la punta de llança de la transformació digital a Mallorca.

Continuem… 💪