Més de 3.200 empreses ja formen part del directori de Mallorca Activa

El directori de Mallorca Activa ja recull comerços i empreses de 50 pobles i localitats de la nostra illa

El directori d’empreses de Mallorca Activa ja inclou 3.262 comerços i negocis de la nostra illa. Aquesta fita s’ha aconseguit gràcies a la feina d’aquesta nova plataforma del Consell de Mallorca i dels ajuntaments.

Aquest directori, en el qual es va començar a fer fa poc més d’un any, vol ser el lloc de referència empresarial de tota Mallorca. És per això que s’han obert diferents línies d’actuació per tal que el directori d’empreses de Mallorca Activa continuï augmentant el seu nombre de negocis.

Com em puc inscriure al directori de Mallorca Activa?

En primer lloc, l’equip d’agents de Mallorca Activa, fa feina damunt el terreny. Amb la col·laboració dels ajuntaments, el grup d’agents rep en persona les sol·licituds que arriben durant les seves visites als municipis. Aquestes visites es realitzen periòdicament a tots els municipis de menys de 20.000 habitants de Mallorca. Per la seva part, els ajuntaments impulsen també la recol·lecció de dades per al directori a través dels Agents d’Ocupació de Desenvolupament Local (AODL) i altres treballadors dels consistoris.

La segona via perquè les empreses de Mallorca apareguin al directori, és a través del web de Mallorca Activa. A l’apartat d’empreses del nostre web, hi ha un complet formulari per tal de facilitar als negocis de l’illa la inclusió al directori. Si una empresa de qualsevol dels municipis de Mallorca amb menys de 20.000 habitants (s’inclou Alcúdia) vol aparèixer, només ha de deixar les seves dades al formulari esmentat.

Formulari directori empreses Mallorca Activa
Part del formulari que es pot omplir per aparèixer al directori de Mallorca Activa.

Aquest formulari no només inclou les dades de l’empresa, sinó que a més permet afegir totes les dades de contacte del responsable, així com tot el relacionat amb la comunicació digital del negoci. D’aquesta forma, les empreses de Mallorca poden afegir al directori el seu web i les seves xarxes socials, augmentant significativament l’abast de la seva comunicació digital.