ChatGPT a Santa Eugènia: descobrint la Intel·ligència Artificial a les pimes

L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa organitza un taller de ChatGPT a Santa Eugènia que genera gran interés

L’Oficina Accelera Pime Rural (OAPR) Mallorca Activa ha organitzat un nou esdeveniment per aprofundir en les capacitats de ChatGPT a Santa Eugènia, una eina d’intel·ligència artificial que està revolucionant la forma de comunicar-se i treballar.

En aquesta jornada, es van explorar les àrees d’aplicació d’aquesta potent eina i es van oferir directrius per a la creació de comandes més efectives.

Durant el transcurs de la jornada, es van destacar diverses àrees d’aplicació de ChatGPT. Entre elles, la creació d’un calendari de publicacions per a les xarxes socials va cridar l’atenció dels assistents. Aquesta funcionalitat permet planificar i automatitzar les publicacions, optimitzant la presència en línia de les empreses i augmentant la interacció amb el públic.

Un altre aspecte destacat va ser l’ajuda en la redacció de respostes a les ressenyes dels clients. ChatGPT pot generar respostes personals i efectives, millorant la relació amb els clients i impulsant la imatge de les empreses.

A la part final de la jornada, es va obrir un torn de preguntes, on es va debatre l’aplicació de ChatGPT i les seves diferències entre la versió gratuïta i de pagament. A més, es van presentar altres eines d’intel·ligència artificial enfocades en la generació i interpretació d’imatges, que prometen millorar l’eficiència en molts sectors professionals.

La jornada formativa a Santa Eugènia, organitzada per l’OAPR Mallorca Activa, va ser un èxit rotund. ChatGPT es consolida com una eina essencial per a empreses i professionals que busquen la millora en la seva comunicació i eficiència. Les capacitats d’aquesta eina són impressionants i prometen revolucionar la forma com treballem i interactuem en un món cada vegada més digital. No deixeu passar l’oportunitat d’explorar tot el que ChatGPT pot oferir-vos en el vostre dia a dia laboral.

El proper divendres, 22 de desembre, organitzarem una nova jornada de ChatGPT al Casal de Son Tugores, a Alaró. Les entrades ja es poden reservar en aquest enllaç.

Mallorca Activa és l’eina del Consell de Mallorca creada per impulsar accions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals a les empreses. Pensada per i per a les empreses, l’emprenedoria i el teixit econòmic de l’illa, Mallorca Activa és la punta de llança de la transformació digital a Mallorca.

Continuem… 💪