Intensa jornada d’assessorament de l’Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa a Felanitx

Diversos emprenedors es van dirigir a l’Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa a Felanitx per a assessorar-se sobre els seus nous projectes

L’agent de l’Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca ActivaRoberto Pérez, ha estat al capdavant d’una intensa jornada d’assessorament personalitzat al municipi de Felanitx.

Tots els nostres representants damunt el terreny, s’estan encarregant d’ajudar, amb assessorament, a l’emprenedoria d’aquests municipis. L’objectiu principal és la gestió de competències digitals i la posada en marxa de nous projectes innovadors.

L’agent de l’OAPR Mallorca Activa es va encarregar d’atendre i assessorar a diferents persones que fan feina per compte propi. Els diferents ajuts que hi ha ara mateix i les diferents possibilitats de finançament van ser protagonistes d’alguns d’aquests assessoraments.

També es van produir situacions significatives, com la protagonitzada per un grup de joves agricultors i emprenedors interessats a posar en marxa una empresa agrària al municipi.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada i al servei de les empreses, l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.

L’equip d’agents de l’Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa està obrint diferents espais als municipis de menys de 20.000 habitants de la nostra illa. Per estar informat de tot el que va passant, per sol·licitar un assessorament personalitzat o assistir a alguna de les nostres formacions gratuïtes, posem al teu abast diferents vies de comunicació:

  • Twitter Accelera Mallorca
  • Facebook Accelera Mallorca
  • Instagram Accelera Mallorca
  • WhatsApp: 610 582 939
  • Teléfono: 610 582 939
  • Seguim…