Jornada Cl@ve a Esporles: Com utilitzar el certificat digital de forma pràctica i fàcil

L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa organitza una jornada sobre Cl@ve a Esporles per a impulsar la digitalització de les empreses

L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa (OAPR) ha organitzat una exitosa jornada informativa dedicada al sistema Cl@ve, una eina digital fonamental per agilitzar tràmits i gestions tant en l’àmbit empresarial com per al públic en general. Amb l’objectiu de “Simplificar les teves gestions digitals”, l’esdeveniment va reunir un públic divers i entusiasta.

Encara que la jornada Cl@ve d’Esporles estava dirigida inicialment als sectors empresarial i emprenedor, va despertar l’interès de moltes persones alienes a aquests mons. En total, van assistir a la sessió una empresària i un grup de 10 persones assalariades, totes elles àvides de descobrir com obtenir i utilitzar el certificat digital Cl@ve.

Durant l’esdeveniment, es va oferir una explicació detallada sobre les diferències entre els diferents tipus de certificats Cl@ve, com ara el Cl@ve Pin, el Cl@ve Permanente i el certificat digital. Els assistents van tenir l’oportunitat de familiaritzar-se amb els procediments per aconseguir aquests certificats, així com conèixer exemples pràctics dels tràmits que es poden realitzar fent servir Cl@ve.

Un dels punts més destacats de la jornada va ser la mobilitat del certificat digital entre dispositius mitjançant programari. Es va destacar la possibilitat d’instal·lar el certificat en dispositius mòbils, simplement enviant-lo per correu electrònic i fent la corresponent instal·lació. Aquesta funcionalitat va despertar un gran interès entre els presents, que van valorar la comoditat i l’accessibilitat que ofereix aquesta característica.

A més de la part teòrica, la jornada va oferir als assistents l’oportunitat de posar en pràctica el que havien après. Es va animar els participants a portar els seus portàtils per fer conjuntament les primeres etapes del procés d’obtenció del certificat digital, incloent-hi la sol·licitud de cita per acreditar la identitat en una oficina.

En resum, la jornada Cl@ve a Esporles va resultar ser un esdeveniment altament informatiu i participatiu, on tant empresaris com persones interessades en la digitalització de tràmits van poder adquirir els coneixements necessaris per aprofitar al màxim els avantatges del certificat digital Cl@ve. Amb la possibilitat de fer gestions de forma ràpida i segura, aquesta eina promet simplificar la vida digital de tots aquells que la utilitzin.

L’equip d’agents de l’OAPR Mallorca Activa s’encarreguen d’atendre i assessorar les empreses, microempreses, pimes i persones treballadores per compte propi que desenvolupen la seva activitat econòmica als municipis de Mallorca, amb la finalitat d’impulsar la digitalització d’aquestes empreses.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada i al servei de les empreses, l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.

Seguim…