Kit Digital a Algaida: L’OAPR Mallorca Activa impulsa el futur de les pimes

Un nou assessorament de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa demostra la importància del Kit Digital a Algaida

En una nova iniciativa per potenciar els petits negocis, l’Oficina Accelera Pime Rural (OAPR) Mallorca Activa ha realitzat un assessorament essencial sobre el Kit Digital a Algaida. Aquesta iniciativa és el resultat d’una col·laboració innovadora destinada a transformar el teixit empresarial local.

L’emprenedora local, Pepa Bonnin, propietària d’un taller de disseny de joies a Algaida, ha estat la beneficiària d’aquesta jornada de digitalització. Amb la visió de millorar la visibilitat del seu negoci, Pepa està immersa en l’empoderament digital amb el suport expert de l’Oficina Accelera Pime Rural.

Durant l’assessorament, l’expert agent de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa, Rafel Cladera, ha guiat na Pepa en tot el procés d’implementació del Kit Digital. Aquest conjunt d’eines digitals ofereix una oportunitat única per a les empreses locals com la de na Pepa, fent que l’adaptació a les noves tecnologies sigui accessible i efectiva.

Tot sota control

En detalls específics, Cladera ha proporcionat informació exhaustiva sobre el funcionament del kit, els requisits necessaris i la documentació essencial. A més, s’han respost els tres qüestionaris crucials que preparen el terreny per sol·licitar l’ajuda disponible. Amb això, na Pepa està a punt de prendre el pas següent cap al futur digital del seu negoci.

Amb tot el suport proporcionat, només queda un petit tràmit: obtenir el certificat digital a través de la gestoria de na Pepa. En una pròxima sessió, l’agent de l’OAPR Mallorca Activa l’assistirà en la instal·lació del certificat al seu ordinador i l’orientarà en el procés de sol·licitud d’aquest ajut. Aquesta assistència personalitzada garanteix que cada petit detall sigui atès, assegurant una transició suau cap al món digital.

L’impuls dels petits negocis amb el Kit Digital a Algaida és una prova tangible de l’impacte positiu de les iniciatives locals. Amb l’assessorament expert de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa, empresaris com na Pepa Bonnin poden abraçar amb confiança el futur digital, millorant així la seva presència en línia i ampliant les oportunitats de negoci.

Mallorca Activa és l’eina del Consell de Mallorca creada per impulsar accions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals a les empreses. Pensada per i per a les empreses, l’emprenedoria i el teixit econòmic de l’illa, Mallorca Activa és la punta de llança de la transformació digital a Mallorca.

Continuem… 💪