La OAPR assessora a una empresa de neteja a Andratx

Una empresa de neteja del municipi d’Andratx ha assistit a un assessorament individual de l’Oficina Accelera Pime Rural (OAPR). L’assistència s’ha realitzat en les instal·lacions del consistori i l’autònoma responsable del negoci ha pogut conèixer totes les ajudes disponibles que s’ajusten a la tipologia de la seva empresa.

El negoci s’ha interessat en la subvenció del Kit Digital i, després de conèixer els requisits i particularitats d’aquesta convocatòria, l’agent de l’OAPR l’ha pogut registrar i ajudar-lo a realitzar el test de “maduresa digital”, pas previ per demanar aquesta ajuda.

Després d’aquest procés s’ha explicat a l’empresa totes les solucions digitals a les quals podria optar d’acord amb la seva tipologia i, en futures trobades, es realitzarà un seguiment del cas per veure com millora l’empresa gràcies al Kit Digital.

En el municipi d’Andratx, tots els dimarts de 9.30h a 14.00h està disponible el servei d’assessorament de l’Oficina Accelera Pime Rural i podeu demanar-hi cita en el telèfon 617361409.