L’Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa impulsa amb Canva la digitalització de diferents empreses d’Artà

La Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa celebra una nova formació de Canva per a comerciants d’Artà

El municipi d’Artà ha estat protagonista d’una nova formació de l’Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa. En aquesta ocasió, l’aplicació Canva ha centrat aquest curs, pensat per a comerciants del municipi que vulguin impulsar les vendes amb noves creativitats.

Entre els inscrits, una immobiliària, una galeria d’art i una rebosteria van assistir a aquesta innovadora formació impartida per l’agent de l’OAPR Mallorca Activa, Rafel Cladera.

Rafel Cladera, agent de l’OAPR Mallorca Activa, en un moment de la formació sobre la plataforma Canva.

La formació, que s’ha realitzat al viver d’empreses del municipi, ha comptat amb la participació de diverses empreses que desenvolupen la seva activitat a Artà.

En aquesta ocasió, la sessió formativa de Canva ha estat impartida a Artà per l’agent de l’OAPR Mallorca Activa Rafel Cladera. En Rafel ha estat l’encarregat d’explicar la utilització de l’eina Canva, les seves funcionalitats i els projectes que es poden crear gràcies a l’aplicació.

Un dels avantatges d’aquesta sessió pràctica és que tota la gent que hi participa va comptar amb un ordinador. Gràcies a aquests equips, l’alumnat pot realitzar pràctiques per a aprendre a fer servir aquesta eina informàtica i gratuïta.

Els participants del curs es van mostrar molt satisfetes d’aquest curs impartit per l’OAPR Mallorca Activa amb la col·laboració de l’ajuntament d’Artà.

Al llarg de les pròximes setmanes, l’OAPR Mallorca Activa celebrarà noves jornades de formació de Canva a diferents indrets de la nostra illa, per tal d’ajudar al teixit empresarial a millorar la seva comunicació i impulsar les vendes.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada i al servei de les empreses, l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.

Aquesta nova OAPR és part del programa Acelera Pyme, una iniciativa del Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital destinada a construir l’ecosistema de referència de la transformació digital de les pimes.