Mallorca Activa a Lloseta: Reforçant la col·laboració local

El representant de Mallorca Activa a Lloseta és rebut per la batlessa, Angelina Pérez, amb el ferm compromís d’impulsar el progrés econòmic i la innovació al municipi

En una reunió de gran importància, el representant de la plataforma digital Mallorca Activa a Lloseta ha presentat les novetats de la plataforma. En aquesta recent trobada entre l’agent de Mallorca Activa, Sergi Cañellas, i la batlessa, Angelina Pérez, s’ha concretat una aliança per fomentar la innovació i el progrés local.

En aquesta reunió s’ha repassat en detall les accions realitzades al municipi fins ara, incloent-hi assessoraments, formacions, ajudes i els bons de l’IMAS. Aquesta revisió de la col·laboració exitosa fins ara ha assentat les bases per a una col·laboració més profunda.

Una part crucial d’aquest procés ha estat la presentació de l’Oficina Accelera Pime Rural (OAPR), encarregada d’impulsar les empreses locals. S’han presentat a la batlessa les formacions actuals i els eixos d’assessorament que abasten àrees com l’emprenedoria, les ajudes governamentals i la digitalització.

En línia amb tot això, s’ha proposat la difusió de serveis d’assessorament especialitzats, incloent-hi la facilitació de tràmits del Kit Digital i l’adquisició de fonaments en ChatGPT. Aquestes noves formacions i assessoraments ja estan disponibles.

En Sergi Cañellas s’ha ofert, a més, a prestar assistència en tot allò relacionat amb el comerç i la promoció econòmica al municipi, subratllant el compromís de Mallorca Activa en aquest àmbit.

Aquesta col·laboració entre Mallorca Activa i Lloseta busca revitalitzar l’economia local. La innovació i la col·laboració seran els pilars d’aquest nou capítol de progrés a la comunitat.

Mallorca Activa és l’eina del Consell de Mallorca creada per impulsar accions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals a les empreses. Pensada per i per a les empreses, l’emprenedoria i el teixit econòmic de l’illa, Mallorca Activa és la punta de llança de la transformació digital a Mallorca.

Continuem… 💪