Mallorca Activa ajuda en la dinamització del comerç de Pollença

Una agent de Mallorca Activa es desplaça a Pollença per impulsar la dinamització del comerç pollencí a través d’una nova campanya de cupons de descompte

La nova iniciativa posada en marxa per l’Ajuntament de Pollença, per impulsar la dinamització del comerç del municipi, ha comptat amb la col·laboración de Mallorca Activa.

Aquesta campanya de cupons de consum està adreçada a les persones residents al municipi i majors de 16 anys, que poden demanar aquests nous cupons de consum.

Per obtenir el cupó, els usuaris han d’anar, amb un tiquet de 15 euros o més de despesa a algun dels comerços adherits, i amb el DNI, a l’Oficina d’Informació Turística de Pollença o bé a la de Port de Pollença.

Aquest cupó de 40€ servirà per fer la despesa a qualsevols dels comerços adherits, i que prèviament s’han de triar, fins al 6 de desembre.

Mallorca Activa és la nova plataforma digital del Consell de Mallorca, adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.