Engegam els Seminaris Web Mallorca Activa

Després de l’èxit de les jornades formatives als municipis, posam en marxa un nou servei de formació i assessorament a les empreses: els Seminaris Web Mallorca Activa

Quan es compleix el primer any de vida de Mallorca Activa, la plataforma digital del Consell de Mallorca, hem posat en marxa un nou servei formatiu i d’assessorament per al teixit empresarial dels municipis: els Seminaris Web Mallorca Activa.

Ja s’han fet dues proves pilot d’aquest nou servei, amb gran satisfacció per part de tots els participants. Aquests dos primers seminaris web es varen centrar en l’emprenedoria i en el Kit Digital.

El seminari web sobre emprenedoria va servir per aclarir dubtes a emprenedors sobre els diferents ajuts que es poden demanar per començar nous projectes.

En el cas del seminari web sobre el Kit Digital es va comptar amb la presència de presidents d’associacions empresarials que varen participar activament. El Kit Digital és un dels ajuts més importants per començar la digitalització d’una empresa.

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants. La seva principal funció és la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa. Aquest objectiu s’aconseguirà mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Si voleu consultar les dates de tots aquests seminaris en línia, adreçau-vos al calendari de Mallorca Activa.