Nou assessorament a Binissalem

L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa fa un nou assessorament a Binissalem a un comerç local

L’agent de Mallorca Activa Rafel Cladera, ha fet una nova jornada d’assessorament a Binissalem, en aquest cas, a un comerç local.

Els representants damunt el terreny de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa, la plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, s’estan encarregant d’ajudar a les empreses d’aquestes localitats. L’objectiu principal és la gestió de competències digitals i la posada en marxa de serveis tecnològics.

Agents de Mallorca Activa s’encarreguen d’atendre i assessorar les empreses, microempreses, pimes i persones treballadores per compte propi que desenvolupen la seva activitat econòmica al municipi de Binissalem, amb la finalitat d’impulsar la digitalització d’aquestes empreses.

Marina Vallés, propietària de la tenda De tot un poc, ha estat una de les persones que han rebut l’assessorament personalitzat de Mallorca Activa a Binissalem. Així va ser com, entre altres coses, es va realitzar un assessorament sobre Canva per poder millorar les publicacions a les xarxes socials.

També es va parlar de l’ajut per a empreses del Kit Digital.

L’atenció telefònica continua al telèfon 617 36 31 76.

Mallorca Activa és la plataforma del Consell de Mallorca creada per impulsar accions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals a les empreses. Pensada per i per a les empreses, l’emprenedoria i el teixit econòmic de l’illa, Mallorca Activa és la punta de llança de la transformació digital a Mallorca.

Continuem… 💪