7 matèries d’aprenentatge per als nous cursos gratuïts de Mallorca Activa

Disseny, recursos humans, Excel, petit comerç, agricultura, atenció al client, residus i suport vital són les especialitats dels nous cursos gratuïts de Mallorca Activa. La matrícula ja és oberta

Des d’avui mateix ja et pots matricular en qualsevol dels nous cursos gratuïts que Mallorca Activa ha posat en marxa.

El disseny digital continua sent protagonista gràcies a una novetat: curs bàsic de disseny amb Canva. Aquest curs va dirigit a persones interessades a adquirir coneixements bàsics sobre el tractament, creació i modificació d’imatges mitjançant l’eina Canva.

Les PIMES, microempreses i persones que treballen per compte propi podran fer diversos cursos que els podran interessar. Un d’ells és el de gestió dels recursos humans en els petits negocis o microempreses, on s’aprendrà a definir polítiques i procediments de gestió de persones en petits negocis o microempreses a partir de l’anàlisi de l’efectivitat de les variables i estratègies de motivació, comunicació, treball en equip, relacions interpersonals i obtenció de resultats.

Un altre curs pensat per a les empreses és el d’Excel aplicat a la gestió comercial. Aquest curs busca, principalment, donar a conèixer als alumnes el perfecte disseny d’un full de càlcul perquè una vegada desenvolupada funcioni de manera eficaç i pugui ser fàcilment gestionada.

Si vols aprendre sobre atenció i venda telefònica, tens un nou curs gratuït posats en marxa per Mallorca Activa. Si vols tenir coneixement de la importància del procés de comunicació amb l’objectiu de l’atenció al client, aquest és el teu curs.

Sanitat, residus i agricultura

En matèria sanitària tenim el curs de suport vital bàsic, una formació que repeteix en la nostra plataforma a causa del gran èxit de l’edició anterior i a les enormes possibilitats laborals que ofereix.

En relació amb els residus, ens trobem amb el curs sobre tractament de residus urbans o municipals. Aquest curs, la durada del qual és de 50 hores, permet aprendre a identificar les operacions de tractament de residus urbans o municipals en plantes de tractament o abocadors, entre altres coses.

Finalment, en matèria d’agricultura, està el curs sobre “Ús, reg i abonament del sòl”. Aquest curs està pensat per a persones que volen adquirir coneixements sobre tècniques en el maneig de l’ús i l’abonament de diferents tipus de sòls.

Ja es pot fer la inscripció a aquests nous cursos gratuïts, de forma telemàtica, a l’apartat de Formació del web de Mallorca Activa.