Mallorca Activa assessora a una emprenedora de Santa Eugènia

L’assessorament personalitzat ha sigut per posar en marxa un negoci tèxtil.

L’agent de Mallorca Activa, Sergi Cañellas, ha realitzat un nou assessorament personalitzat al municipi de Santa Eugènia. En aquesta ocasió una emprenedora del sector tèxtil vol començar un negoci de productes elaborats a mà-

En Sergi va fer una jornada de tres hores. A l’inici de la sessió, es va parlar de la part administrativa d’una empresa: diferents tipus d’autònom, com donar-se d’alta, què és un pla d’empresa i què és el Business Model Canvas. A més  li va explicar totes les funcionalitats de Google My Bussiness, ampliant les funcionalitats d`automatització de missatges i categorització d’etiquetes.

Més tard, en Sergi va detallar tot el que fa referència als ajuts que es poden demanar, ara mateix, per impulsar qualsevol empresa que comença, com ara el Kit Digital.

A més, també va detallar la segona convocatòria d’ajuts a projectes empresarials singulars liderats per dones que contribueixen a transformar el model econòmic i social de Mallorca.

Tots els representants damunt el terreny de Mallorca Activa, la plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, s’estan encarregant d’ajudar, amb assessorament, a l’emprenedoria d’aquests municipis. L’objectiu principal és la gestió de competències digitals i la posada en marxa de nous projectes innovadors.

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca creada per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Si vols consultar tots els ajuts als diferents sectors empresarials i municipis de la nostra illa, visita la secció Ajuts Mallorca.