Mallorca Activa col·labora en la formació del teixit empresarial d’Andratx

Un agent de Mallorca Activa va presentar la plataforma digital del Consell de Mallorca amb motiu de l’inici del Canal Formació de l’Ajuntament d’Andratx

L’inici dels cursos del Canal Formació de l’Ajuntament d’Andratx va tenir com a protagonista a Mallorca Activa, la plataforma digital del Consell de Mallorca.

L’agent de Mallorca Activa, Roberto Pérez, va ser l’encarregat d’explicar als assistents els serveis que ofereix aquesta plataforma i els avantatges que suposa Mallorca Activa per al teixit productiu de l’illa.

L’ajuntament andritxol ha preparat, a través de vuit sessions formatives, una sèrie de cursos gratuïts de formació en línia destinats a comerços, restaurants, empreses i persones emprenedores. Totes les sessions es poden consultar al nou calendari de Mallorca Activa.

La jornada va comptar amb l’assistència d’emprenedors, comerciants i empresaris interessats per la digitalització dels seus negocis.

Mallorca Activa és la nova plataforma del Consell de Mallorca, adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.