Primera jornada sobre Google a Alaró organitzada per l’OAPR Mallorca Activa

L’Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa celebra la seva primera jornada sobre Google a Alaró amb les empreses com a protagonistes

L’agent de l’Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca ActivaSergi Cañellas, ha impartit una nova jornada sobre Google al municipi d’Alaró.

L’agent de l’OAPR Mallorca Activa es va encarregar d’impartir una interessant formació sobre Google i les seves eines, a Alaró, a persones que treballen per compte propi.

En aquesta jornada formativa s’expliquen els avantatges i característiques de les diferents eines gratuïtes que Google posa a l’abast de les empreses i autònoms.

Durant la jornada es va posar l’accent principalment en l’operativitat dels formularis de Google i es va explicar com tracta les dades de les respostes obtingudes aquesta plataforma. També es van explicar les diferents opcions d’allotjament i gestió de dominis web a través de Google Sites.

La interacció dels assistents va permetre que sorgissin altres temes d’interès, com l’ús de xarxes socials en una empresa,

Tots els nostres representants damunt el terreny, s’estan encarregant d’ajudar, amb assessorament i formació, a l’emprenedoria d’aquests municipis. L’objectiu principal és la gestió de competències digitals i la posada en marxa de nous projectes innovadors.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada i al servei de les empreses, l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.

L’equip d’agents de l’Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa està obrint diferents espais als municipis de menys de 20.000 habitants de la nostra illa. Per estar informat de tot el que va passant, per sol·licitar un assessorament personalitzat o assistir a alguna de les nostres formacions gratuïtes, posem al teu abast diferents vies de comunicació:

Seguim…