Mallorca Activa col·labora amb l’ajuntament d’Esporles per incentivar l’autoocupació

El centre de formació d’Esporles, juntament amb una agent de suport de Mallorca Activa, ha realitzat una xerrada a futures dones emprenedores per fomentar l’autoocupació

L’ajuntament d’Esporles, amb la col·laboració de Mallorca Activa, ha organitzat una jornada informativa per fomentar l’autoocupació entre els habitants del municipi.

Les assistents, alumnes del Projecte Costura i del Projecte Ceràmica del centre, han rebut informació útil per poder iniciar el seu projecte d’autoocupació, projectes pels quals s’estan formant al centre de formació d’Esporles.

A la xerrada s’han tractat diversos temes d’interès pel seu dia a dia com a futures emprenedores, com ara el certificat digital, la carta artesana o el procediment que s’ha de seguir per donar-se d’alta com a autònomes.

Un dels temes principals de la jornada va ser Mallorca Activa i els diversos recursos que aquesta plataforma del Consell de Mallorca posa al seu abast, com ara subvencions, formació i les diferents ajudes a les empreses.