Mallorca Activa es presenta a Santa Eugènia

L’agent de Mallorca Activa, Sergio Cañellas, es reuneix amb el batle de Santa Eugènia, Joan Riutort, per coordinar futures línies d’actuació conjunta

La plataforma Mallorca Activa s’ha presentat oficialment a Santa Eugènia. L’agent de Mallorca Activa, Sergio Cañellas, es va encarregar d’explicar al batle del municipi, Joan Riutort, aquest nou projecte digital del Consell de Mallorca.

La reunió va tenir dues parts importants. Per una banda, es va explicar amb tot detall en què consisteix Mallorca Activa. Varen ser protagonistes les diferents línies d’actuació d’aquesta plataforma, que dóna una especial atenció a tot el referent a la formació, l’emprenedoria, la feina i les empreses dels municipis de menys de 20.000 habitants.

Per altra banda es va parlar de com es podrien desplegar al municipi de Santa Eugènia algunes de les línies d’actuació de Mallorca Activa. El batle Riutort es va interessar pel servei d’assessorament i gestió d’ajuts municipals que els agents de Mallorca Activa estan fent a diferents municipis de la nostra illa.

També es va parlar de futures vies de col·laboració entre l’Ajuntament de Santa Eugènia i aquesta nova plataforma del Consell de Mallorca, així com del programa de subvencions a empreses liderades per dones del Consell.

El nou calendari d’esdeveniments de Mallorca Activa també ha interessat al batle de Santa Eugènia, ja que s’està convertint en un referent de les activitats que es duen a terme a la nostra illa.

Mallorca Activa és la nova plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants. La seva principal funció és la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.