Mallorca Activa es presenta a Sineu

Margalida Amorós, directora Insular de Coordinació del Consell de Mallorca, amb l’agent de Mallorca Activa, Raquel Madrigal, es reuneixen amb el batle Tomeu Mulet per coordinar futures línies d’actuació conjunta

La plataforma Mallorca Activa ja s’ha presentat oficialment a Sineu. La directora insular de Coordinació del Consell de Mallorca, Margalida Amorós, acompanyada d’una de les agents de Mallorca Activa, Raquel Madrigal, varen ser les encarregades d’explicar al batle de Sineu, Tomeu Mulet, aquest nou projecte del Consell.

La reunió va tenir dues parts importants. Per una banda, es va explicar amb tot detall en què consisteix Mallorca Activa. Les diferents línies d’actuació d’aquesta plataforma, que dóna una especial atenció a tot el referent amb la formació, l’emprenedoria, la feina i les empreses dels municipis de menys de 20.000 habitants, va centrar part de la conversa.

Per altra banda es va parlar de com es podrien desplegar al municipi de Sineu algunes de les línies d’actuació de Mallorca Activa. En aquest sentit, ja es varen concretar algunes idees per tal que els agents de Mallorca Activa puguin ajudar al municipi al llarg de les setmanes vinents. També es va parlar de futures línies de col·laboració entre l’ajuntament de Sineu i aquesta nova plataforma del Consell de Mallorca, així com d’un programa d’assessorament al consistori per tal d’ajudar als sineuers i sineueres, així com al seu teixit empresarial.

Mallorca Activa és la nova plataforma del Consell de Mallorca, adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

A la imatge, d’esquerra a dreta: Tomeu Mulet, batle de Sineu; Margalida Amorós, directora Insular de Coordinació del Consell de Mallorca i Raquel Madrigal, agent de Mallorca Activa.