Mallorca Activa presenta la plataforma a Porreres i Costitx per impulsar l’emprenedoria i el creixement econòmic

Mallorca Activa, la plataforma del Consell de Mallorca de suport al teixit productiu de l’illa, s’ha presentat mitjançant els seus agents als municipis de Porreres i Costitx. Amb tres anys de presència en els municipis, aquesta iniciativa s’ha convertit en un referent per impulsar l’emprenedoria, fomentar la formació, promoure l’ocupació i donar suport al creixement empresarial als municipis.

L’agent de Mallorca Activa, Marga Serra, es va reunir amb la batlessa de Porreres, Francisca Mora, per destacar la importància de la promoció del producte local i continuar amb la formació presencial al municipi de Porreres.

Per altra banda, l’agent Sergi Cañellas va reunir-se amb la secretària municipal de Costitx, Catalina Company, per posar en marxa el servei d’atenció presencial al municipi amb matèries com el kit digital, la identitat a la xarxa i les formacions de digitalització.

Amb la presentació de Mallorca Activa al nous equip de govern, la col·laboració entre la plataforma i els ajuntaments es reforçarà encara més. Això permetrà aprofitar al màxim els recursos i oportunitats que Mallorca Activa ofereix, impulsant el creixement econòmic i la creació d’ocupació.

Mallorca Activa és l’eina del Consell de Mallorca creada per impulsar les actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada per a les empreses i al seu servei, així com per a l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.