L’Oficina Accelera Pime Rural (OAPR) Mallorca Activa ofereix una exitosa formació de Canva a Sencelles

Cinc empreses del teixit empresarial reben aquesta nova formació de Canva en Sencelles

L’Oficina Accelera Pime Rural (OAPR) Mallorca Activa ha organitzat una emocionant jornada de formació a la biblioteca municipal de Sencelles. En aquesta primera edició, es va abordar el tema “Millora les teves publicacions a les xarxes amb l’eina Canva”, la qual va atreure 5 participants del teixit productiu del municipi.

Durant la sessió, els assistents van tenir l’oportunitat de familiaritzar-se amb els conceptes inicials de la potent eina de disseny gràfic, Canva. A més, es va aprofundir en l’ús dels vídeos curts per a Instagram, popularment coneguts com a reels, així com en la creació de logotips personals o corporatius.

El destacat d’aquesta formació va ser el seu enfocament pràctic, permetent als participants aplicar el que havien après amb la supervisió directa de la formadora del curs, na Lluïsa Oliver, agent de Mallorca Activa. Aquest enfocament pràctic va facilitar l’aprenentatge i l’adquisició de noves habilitats.

En finalitzar la jornada, es va oferir als participants la possibilitat d’accedir a jornades d’assessorament individual, enfocades en l’elaboració de projectes personalitzats segons les necessitats de cadascú.

La formació de Canva a Sencelles, oferida per l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa, ha resultat ser un rotund èxit. Els participants han adquirit valuoses habilitats en l’ús d’aquesta eina, la qual cosa els permetrà millorar la seva presència a les xarxes socials i potenciar els seus projectes professionals.

Els agents de l’OAPR Mallorca Activa s’encarreguen d’atendre i assessorar les empreses, microempreses, pimes i persones treballadores per compte propi que desenvolupen la seva activitat econòmica als municipis de Mallorca, amb la finalitat d’impulsar la digitalització d’aquestes empreses.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada i al servei de les empreses, l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.

Seguim…