Jornada a Esporles de l’OAPR Mallorca Activa sobre Identitat digital

L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa ha realitzat cinc assessoraments sobre certificat digital al municipi d’Esporles. Els usuaris han pogut tramitar el certificat gràcies a la col·laboració de l’agent de Mallorca Activa.

L’agent de Mallorca Activa Sergi Cañellas, ha pogut ajudar Paula Ferrer, una veterinària propietària del negoci Anicura. Aquesta autònoma estava molt interessada en tramitar el certificat digital i, gràcies al suport ofert, ja el té.

Per altra banda, la usuària Maria Salas també ha participat en aquesta jornada d’assessorament en Identitat Digital. Ha rebut suport en la instal·lació del certificat digital en el seu dispositiu mòbil.

Per obtenir més informació sobre el Certificat Digital i la plataforma Cl@ve, podeu visitar el lloc web oficial de la FNMT.

L’equip d’agents de l’OAPR Mallorca Activa s’encarrega d’atendre i assessorar les empreses, microempreses, pimes i persones treballadores per compte propi que desenvolupen la seva activitat econòmica als municipis de Mallorca, amb la finalitat d’impulsar la digitalització de les seves empreses.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada i al servei de les empreses, l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.