Nous ajuts per a empreses de Banyalbufar per valor de més de 24.000 €

La línia d’ajuts a Banyalbufar es posa en marxa amb càrrec al pressupost de la Fundació Mallorca Turisme

L’ajuntament de Banyalbufar ha posat en marxa una nova línia d’ajuts extraordinaris, i a fons perdut, per a les empreses que desenvolupen l’activitat econòmica al municipi, per pal·liar els efectes de la COVID-19.

El total dels ajuts per a les empreses de Banyalbufar suposa 24.524,42 €, amb càrrec al pressupost de la Fundació Mallorca Turisme. L’objecte d’aquesta convocatòria és regular les condicions de les subvencions destinades a ajudar els establiments, les empreses o les entitats amb activitat econòmica a Banyalbufar per a afrontar part de les pèrdues patides per la COVID-19. La finalitat de la convocatòria és pal·liar el greuge que han sofert aquestes entitats per les conseqüències de la pandèmia.

L’ajut serà de 200 €, 450 €, 600 €, 650 €, 800 €, 1.100 € i 1.500 € segons el tipus de centre de treball o establiment.

Les empreses que vulguin accedir han de comptar amb menys de 20 persones treballadores de mitja anual, computant els diferents centres de treball, i amb una facturació el 2019 inferior a un milió d’euros, sempre que aquesta facturació hagi minvat durant el 2020 en una quantitat superior a un 20 %.

Ja s’hi pot accedir a aquests ajuts, formalitzant la sol·licitud al web d’Ajutsmallorca.com.

Si vols consultar tots els ajuts als diferents sectors empresarials de la nostra illa, visita la secció Ajuts Mallorca.