Nova edició de les Jornades de Digitalització Mallorca Activa, a Santa Margalida

Mallorca Activa segueix endavant amb el servei formatiu de digitalització per a empreses, pimes i persones treballadores per compte propi. La nova jornada s’ha fet a Santa Margalida.

Mallorca Activa continua impulsant el seu nou servei formatiu en forma de tallers presencials adreçats a millorar la digitalització del teixit empresarial dels municipis de la nostra illa. Una nova jornada s’ha fet a Santa Margalida.

Aquesta nova iniciativa de Mallorca Activa, la plataforma digital del Consell de Mallorca, va donar el sus a Pollença el mes passat. I ara, una nova edició ha tingut lloc a la biblioteca de Can Picafort, a Santa Margalida, a on l’agent de Mallorca Activa, Rafel Cladera, ha fet una nova edició de les Jornades de Digitalització Mallorca Activa.

L’acte va comptar amb la presència de 13 empreses del municipi de Santa Margalida. Propietaris d’hotels, restaurants, gimnasos, tendes fotografia, òptiques o asseguradores varen ser els perfils dels assistents. Aquesta primera ronda de tallers formatius se centrarà en la digitalització bàsica dels petits negocis als pobles.

Digitalització i empresa

En Rafel Cladera es va encarregar d’explicar als assistents temes fonamentals per al desenvolupament d’un negoci actual. Així, l’agent de Mallorca Activa va detallar com es pot crear un compte de Gmail per a empreses des de zero.

La formació va continuar amb l’explicació d’eines importants per a qualsevol empresa que vulgui començar amb la seva digitalització. La plataforma Google My Business va ser una de les que es varen mostrar. També es va parlar de com es pot obtenir el certificat digital, un document crucial avui en dia per a tota mena de negoci.

Les xarxes socials també varen ser protagonistes d’aquesta formació de 90 minuts que permetrà posar en marxa la digitalització de les petites empreses de Santa Margalida.

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants. La seva principal funció és la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa. Aquest objectiu s’aconseguirà mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Si voleu consultar les dates de tots els tallers d’aquestes formacions, adreçau-vos al calendari de Mallorca Activa.