Nova jornada d’assessorament a dones emprenedores a Selva

L’agent Marga Serra assessora dues dones emprenedores de Selva el projecte de les quals està molt relacionat amb la gestió de residus

L’agent de Mallorca Activa, Marga Serra, ha realitzar un nou assessorament personalitzat a una dues dones emprenedores de Selva.

En aquesta ocasió, l’assessorament el van rebre les amigues Cati i Rosa, unes emprenedores que desitgen posar en marxa un projecte per a reutilitzar els residus generats per la serradora del municipi.

Na Marga Serra va informar a les dues emprenedores sobre la convocatòria de projectes empresarials transformadors liderats per dones que ha posat en marxa el Consell de Mallorca, i que celebra la seva tercera edició.

Els representants sobre el terreny de Mallorca Activa, la plataforma del Consell de Mallorca dirigida als municipis de menys de 20.000 habitants, s’estan encarregant d’ajudar, amb assessorament, a l’emprenedoria de les localitats de l’illa. L’objectiu principal és la gestió de competències digitals i la posada en marxa de nous projectes innovadors.

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca creada per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Si vols consultar tots els ajuts als diferents sectors empresarials i municipis de la nostra illa, visita la secció Ajuts Mallorca.

Seguim…