Santa Margalida aprèn web i blog WordPress amb dues jornades de formació

El municipi de Santa Margalida ha acollit dos noves jornades de formació amb els cursos de pàgines web professionals i de blog professional  amb WordPress, tots dos organitzats per l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa (OAPR) Mallorca Activa. Aquest esdeveniment ha reunit negocis, autònoms i emprenedors del terme municipal.

L’encarregada de conduir la sessió de pàgines web ha estat Xisca Truyols, reconeguda dissenyadora gràfica amb àmplia experiència en el camp. Durant dues hores, Truyols ha explicat detalladament el sistema WordPress, així com altres conceptes rellevants com dominisallotjamentplantilles i el panell de control. Amb la seva àmplia expertesa, ha estat capaç de captivar l’audiència i resoldre els seus dubtes de manera clara i concisa.

Per altra banda, l’encarregada de conduir la sessió de blog corporatiu ha estat  Marta Serrano, de l’empresa Comsentido, una agència de màrqueting i comunicació especialitzada en l’assessorament per digitalitzar negocis i aconseguir visibilitat en línia.

Les jornades de formació en WordPress a Felanitx han atret l’atenció de 8 participants, incloent-hi autònoms, el sector emprenedor i empreses locals. Aquests professionals estaven motivats per adquirir coneixements pràctics que els permetin millorar les seves habilitats digitals i, així, oferir un millor servei als seus clients. La diversitat dels assistents ha enriquit la jornada, ja que han pogut intercanviar idees i experiències per tal d’optimitzar els seus negocis.

Al final de les sessions, s’ha ofert als participants la possibilitat de rebre assessorament individualitzat en el desenvolupament de projectes empresarials a través de l’OAPR Mallorca Activa. Aquesta opció s’ha revelat com una oportunitat única per a aquells que volen posar en pràctica els coneixements adquirits durant la jornada.

Les formacions en WordPress a Santa Margalida han demostrat ser una aposta encertada per part de l’OAPR Mallorca Activa. Amb aquesta iniciativa, s’ha donat suport als professionals locals perquè puguin créixer i adaptar-se a les demandes del món digital, en constant evolució. Aquesta ha estat la primera de moltes altres jornades formatives de gran èxit a diferents municipis de Mallorca, per tal de continuar impulsant el creixement econòmic i el desenvolupament empresarial a l’illa.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada i al servei de les empreses, l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.