Jornada d’assessorament a dones emprenedores

Agents de Mallorca Activa imparteixen una jornada d’assessorament personalitzat a dones emprenedores

Els agents de Mallorca Activa, Margalida Serra i Roberto Pérez, han fet una nova jornada d’assessorament personalitzat a dones emprenedores.

Amb motiu d’impulsar la III Convocatòria Projectes Transformadors Liderats per Dones del Consell de Mallorca, l’equip d’agents de Mallorca Activa, la plataforma digital del Consell adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, s’estan encarregant d’ajudar a les dones emprenedores de Mallorca a sol·licitar aquests ajuts.

Els objectius específics d’aquests ajuts són:

  • La reactivació econòmica del sector productiu liderat per dones.
  • Impulsar projectes empresarials transformadors del model econòmic i social, que tinguin un impacte social.
  • L’impuls i la posada en marxa de línies de negoci més eficaces, eficients, sostenibles i justes.
  • Fomentar l’emprenedoria social mitjançant el suport a noves empreses o noves línies de negoci des de la seva etapa inicial.
  • Diversificar el model econòmic més enllà dels sectors més masculinitzats.
  • Corregir les diferències de gènere en l’emprenedoria.
  • Impulsar els projectes innovadors que donin resposta a aquesta nova emergència social per l’escalada de l’IPC a conseqüència del conflicte a Ucraïna.

Per obtenir la condició de beneficiàries d’aquests ajuts, la dona ha de ser treballadora autònoma, donada d’alta o que es donarà d’alta.

En el cas d’organitzacions empresarials, existents o de nova creació amb qualsevol forma jurídica, han d’haver estat fundades o ser liderades per dones. Si l’organització empresarial té plantilla, ha d’estar formada, com a mínim, per un 60% de dones.

Els agents de Mallorca Activa s’encarreguen d’atendre i assessorar les emprenedores, empreses, microempreses, pimes i persones treballadores per compte propi que desenvolupen la seva activitat econòmica als municipis de Mallorca, amb la finalitat d’impulsar la seva digitalització i el canvi de model econòmic.

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca creada per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Si vols consultar tots els ajuts als diferents sectors empresarials i municipis de la nostra illa, visita la secció Ajuts Mallorca.