Nova jornada d’assessorament a empreses, a Santa Eugènia

Mallorca Activa imparteix una jornada d’assessorament personalitzat a empreses de Santa Eugènia

L’agent de Mallorca Activa, Sergi Cañellas, ha fet una nova jornada d’assessorament personalitzat a empreses, i aquesta vegada s’ha celebrat a Santa Eugènia.

Tots els representants damunt el terreny de Mallorca Activa, la plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, s’estan encarregant d’ajudar a les empreses d’aquestes localitats. L’objectiu principal és la gestió de competències digitals i la posada en marxa de serveis tecnològics.

Aquests dos agents de Mallorca Activa es van encarregar d’atendre i assessorar les empreses, microempreses, pimes i persones treballadores per compte propi que desenvolupen la seva activitat econòmica als municipis de Mallorca, amb la finalitat d’impulsar la digitalització d’aquestes empreses.

En aquesta ocasió, Bodegues Vidal Serra va ser l’empresa que va rebre l’assessorament personalitzat de Mallorca Activa a Santa Eugènia. Així va ser com, entre altres coses, s’ha de destacar tot el relacionat amb la instal·lació d’energies renovables per a autoconsum. També es va parlar de com s’ha d’obtenir el certificat digital de la FNMT, com crear un perfil d’empresa de Google My Business i els recursos que ofereixen WhatsApp i Facebook Business.

També es va parlar de l’ajut per a empreses del Kit Digital.

Kit Digital

L’únic ajut Next Generation que és disponible actualment per a empreses és el destinat a la digitalització de petites empreses. És el denominat Programa Kit Digital, en el qual s’ofereixen ajudes econòmiques denominades “bo digital” en funció del nombre de treballadors de l’empresa, canviables per productes/serveis de digitalització recollits en el catàleg de serveis i prestats pels agents digitalitzadors adherits a la convocatòria. La quantitat dels ajuts comprèn des de 2.000 € fins a 12.000 €. Les empreses d’entre 11 i 50 treballadors ja poden demanar aquest ajut.

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca creada per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Si vols consultar tots els ajuts als diferents sectors empresarials i municipis de la nostra illa, visita la secció Ajuts Mallorca.