Mallorca Activa es presenta a Lloret de Vistalegre

Margalida Amorós, Directora Insular de Coordinació del Consell de Mallorca, i l’agent de Mallorca Activa, Miquel Angel Bennasar, es reuneixen amb el batle, Toni Bennasar, i la regidora de turisme, Xisca Bonet per coordinar futures línies d’actuació conjunta

La plataforma Mallorca Activa s’ha presentat oficialment a Lloret. La directora insular de Coordinació del Consell de Mallorca, Margalida Amorós, acompanyada d’un dels agents de Mallorca Activa, Miquel Angel Bennasar, va ser l’encarregada d’explicar al batle de Lloret, Toni Bennasar, i a la regidora de Turisme, Xisca Bonet, aquest nou projecte del Consell.

La reunió va tenir dues parts importants. Per una banda, es va explicar amb tot detall en què consisteix Mallorca Activa: les diferents línies d’actuació d’aquesta plataforma, que dona una especial atenció a tot el referent a la formació, l’emprenedoria, la feina i les empreses dels municipis de menys de 20.000 habitants.

Per altra banda es va parlar de com es podrien desplegar al municipi de Lloret algunes de les línies d’actuació de Mallorca Activa. En aquest sentit, ja es varen concretar algunes idees per tal que l’equip d’agents de Mallorca Activa puguin ajudar al municipi al llarg de les setmanes vinents. També es va parlar de futures línies de col·laboració entre l’Ajuntament de Lloret i aquesta nova plataforma del Consell de Mallorca, així com d’un programa d’assessorament al consistori per tal d’ajudar als residents i, al seu teixit empresarial.

Aquest programa d’assessorament començarà el dimecres 28 de juliol, amb una reunió dirigida al teixit empresarial del municipi on s’informarà sobre els recursos que Mallorca Activa posa al seu abast.

Mallorca Activa és la nova plataforma del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants. La seva principal funció és la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

A la imatge, d’esquerra a dreta: Margalida Amorós, Directora Insular de Coordinació del Consell de Mallorca; Xisca Bonet, regidora de Turisme de Lloret i Miquel Angel Bennasar, agent de Mallorca Activa.