Impulsant la implantació del Certificat Digital i la plataforma Cl@ve a Consell

L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa organitza una jornada sobre el Certificat Digital i Cl@ve a Consell

Amb l’objectiu de promoure l’ús del Certificat Digital i la plataforma Cl@ve en el teixit empresarial, des de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa hem celebrat una jornada a Consell, en la qual es va atendre una destacada emprenedora del sector turístic.

Durant la jornada, es van explicar les diferències entre Cl@ve Pin, Permanente i el Certificat Digital, així com les diverses formes d’obtenir-los i exemples de tràmits que es poden realitzar amb ells. Es va realitzar una presentació detallada de tots els passos a seguir i els programes a descarregar per obtenir el Certificat Digital a través del programari corresponent.

Un dels temes més debatuts va ser la poca estabilitat actual del sistema NFC per llegir el DNIe, així com la manca d’una aplicació funcional per signar documents amb dispositius mòbils. No obstant això, cal destacar l’interès generat pel fet de poder instal·lar el Certificat en un dispositiu mòbil, simplement enviant-se’l per correu electrònic i realitzant-ne la instal·lació.

La participació activa i l’intercanvi de coneixements i experiències van fer d’aquesta jornada un esdeveniment enriquidor per a tots els presents. La promoció de l’ús del Certificat Digital i la plataforma Cl@ve en el teixit empresarial contribuirà a agilitar els tràmits administratius i a millorar l’eficiència dels processos empresarials.

Per obtenir més informació sobre el Certificat Digital i la plataforma Cl@ve, podeu visitar el web oficial de la FNMT.

L’equip d’agents de l’OAPR Mallorca Activa s’encarrega d’atendre i assessorar les empreses, microempreses, pimes i persones treballadores per compte propi que desenvolupen la seva activitat econòmica als municipis de Mallorca, amb la finalitat d’impulsar la digitalització d’aquestes empreses.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada i al servei de les empreses, l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.

Seguim…