Nova jornada de digitalització Mallorca Activa a Santa Eugènia

Mallorca Activa segueix endavant amb el servei formatiu de digitalització per a empreses, pimes i persones treballadores per compte propi. La nova jornada s’ha fet a Santa Eugènia.

Mallorca Activa continua impulsant el seu nou servei formatiu en forma de tallers presencials adreçats a millorar la digitalització del teixit empresarial dels municipis de la nostra illa. La nova jornada s’ha fet a Santa Eugènia.

Aquesta nova iniciativa de Mallorca Activa, la plataforma digital del Consell de Mallorca, va donar el sus a Pollença el passat mes de març. Una nova edició ha tingut lloc a l’ajuntament de Santa Eugènia, a on l’agent de Mallorca Activa, Sergi Cañellas, ha fet una nova edició de les Jornades de Digitalització Mallorca Activa.

Aquesta primera ronda de tallers formatius se centrarà en la digitalització bàsica dels petits negocis als pobles. A l’acte, també va assistir el Tinent de Batle del municipi, Pep Lluís Urraca

Digitalització i empresa

En Sergi Cañellas va començar explicant als assistents temes fonamentals per al desenvolupament d’un negoci actual. Així, l’agent de Mallorca Activa va detallar com es pot crear un compte de Gmail per a empreses des de zero.

La formació va continuar amb l’explicació d’eines importants per a qualsevol empresa que vulgui començar amb la seva digitalització. La plataforma Google My Business va ser una de les que es varen mostrar. També es va parlar de com es pot obtenir el certificat digital, un document crucial avui en dia per a tota mena de negoci.

Les xarxes socials també varen ser protagonistes d’aquesta formació de 90 minuts que permetrà posar en marxa la digitalització de les petites empreses de Santa Eugènia.

Un moment de la intervenció d’en Sergi Cañellas a la jornada de digitalització.

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants. La seva principal funció és la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa. Aquest objectiu s’aconseguirà mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Si voleu consultar les dates de tots els tallers d’aquestes formacions, adreçau-vos al calendari de Mallorca Activa.