OAPR potencia la comunicació d’empreses amb una formació a Porreres

Una nova formació de WhatsApp adreçada a la comunicació de les empreses

L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa ha organitzat una formació especialitzada sobre WhatsApp al municipi de Porreres en què ha obtingut un gran èxit de participació i satisfacció per part dels assistents.

Un total de 7 empreses del municipi de Porreres han participat en la formació. Les empreses han aprés a millorar la comunicació amb els seus clients. La jornada ha sigut de caràcter teoricopràctic, amb una exposició de totes les funcionalitats de WhatsApp i amb resolució de dubtes dels comerciants amb els seus propis dispositius.

La sessió ha estat impartida per l’experta en xarxes socials i disseny web Xisca Truyols, qui ha explicat l’eina de WhatsApp Business amb l’objectiu de connectar, impulsar i fer créixer els negocis mitjançat la comunicació.

Aquesta formació ha estat un clar exemple de com la col·laboració entre l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa i les empreses locals pot impulsar el creixement i la innovació en la comunitat empresarial de Porreres. Amb el suport continuat d’aquesta oficina, es preveu un futur prometedor per a les empreses de la zona i la seva presència en línia.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada per a les empreses i al seu servei, així com per a l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.