Posam en marxa, amb l’Ajuntament de Santa Margalida, el directori d’empreses del municipi

Els negocis de Santa Margalida ja es poden inscriure gratuïtament per sortir al directori d’empreses

El directori d’empreses de Mallorca segueix creixent i incorporant noves empreses i municipis. El darrer que s’ha incorporat és el de Santa Margalida, on ja s’ha començat la feina, en col·laboració amb l’ajuntament, per incloure tots els integrants del teixit empresarial de la localitat. Des d’avui, les empreses de Santa Margalida ja es poden inscriure al directori de empreses de Mallorca Activa.

Amb la inclusió de Santa Margalida al directori d’empreses de Mallorca, ja es fa feina amb més de 25 municipis i localitats de la nostra illa.

El municipi del Pla de Mallorca ha estat el darrer a incorporar-se a un dels principals projectes de Mallorca Activa, la nova plataforma del Consell de Mallorca, adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Mallorca Activa posa així al servei de tota la ciutadania i del teixit empresarial de Mallorca un directori de les empreses dels municipis de menys de 20.000 habitants de la nostra illa.

Directori Santa Margalida
Com puc cercar una empresa?

A partir d’ara, la ciutadania de Santa Margalida també podrà cercar d’una forma ràpida i senzilla qualsevol classe de negoci del seu municipi al directori d’empreses de Mallorca Activa. Les cerques es poden realitzar de tres formes:

  • Nom de l’establiment
  • Municipi/localitat
  • Tipus d’establiment

Una vegada s’ha fet la cerca, fent clic a qualsevol dels resultats, s’obrirà una completa fitxa del comerç, que inclou informació com ara l’adreça, el telèfon de contacte, pàgina web, correu electrònic i fins i tot les xarxes socials de l’empresa en el cas que en tengui.

La inclusió dels negocis de Santa Margalida al directori d’empreses és totalment gratuïta i es pot fer de dues formes:

  1. A través del formulari de Mallorca Activa, fent clic aquí;
  2. A través del mateix ajuntament de Santa Margalida.

El directori d’empreses de Mallorca Activa s’està realitzant gràcies a la col·laboració dels ajuntaments amb les i els agents municipals de Mallorca Activa. Aquests fan feina diària al terreny per actualitzar aquest directori d’empreses i incorporar nous negocis, municipis i localitats.

Actualment, el grup d’agents de Mallorca Activa segueixen fent feina en col·laboració amb els ajuntaments de menys de 20.000 habitants de Mallorca. Amb aquesta feina s’estan incorporant nous municipis al directori d’empreses. Al llarg dels pròxims dies s’aniran afegint noves localitats.

Aquí es pot consultar el directori d’empreses de Mallorca Activa.