Reunió amb l’Ajuntament de Felanitx pels fons Next Generation

La Directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amoròs, es reuneix amb el batle de Felanitx, Jaume Montserrat. Els fons Next Generation han centrat la reunió.

El municipi de Felanitx ha estat el protagonista d’una nova reunió relacionada amb els fons Next Generation, que ja estan rodant a Mallorca.

La Directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amorós, es va reunir amb el batle del municipi, jaume Montserrat, per tractar els projectes que el municipi vol posar en marxa amb el finançament dels fons europeus Next Generation.

A la reunió, que va tenir lloc a la Cambra de Comerç de Mallorca, també varen assistir la regidora felanitxera de Cultura, Melania Mesquida, i la tècnica de l’Oficina de Fons Europeus, Anna Pons.

Margalida Amorós va ser l’encarregada de presentar l’Oficina de Fons Europeus als representants felanitxers. També va explicar els objectius d’aquesta oficina i l’estratègia del Consell per participar en les convocatòries dels fons Next Generation. La reunió va servir per presentar les línies d’ajuts obertes i les que ho seran pròximament.

Programes i convocatòries

Des de l’Oficina de Fons Europeus es va explicar, entre altres, la convocatòria PIREP, el Pla d’Impuls a la Rehabilitació d’Edificis Públics.

Al llarg dels pròxims dies es remetrà a l’ajuntament de Felanitx tota la informació necessària sobre les convocatòries obertes i d’interés per al municipi.

L’Oficina de Fons Europeus ja treballa, en coordinació amb Mallorca Activa, per posar en marxa els ajuts Next Generation a Mallorca. Es podrà, així, impulsar la necessària reconstrucció social i econòmica després dels efectes provocats per la pandèmia de la COVID-19 a la nostra illa.

Si vols consultar tots els ajuts Next Generation a Mallorca, visita la secció Ajuts Mallorca.