Santanyí posa en marxa una nova línia d’ajuts per a l’emprenedoria

Aquests ajuts per a l’emprenedoria de Santanyí tenen una dotació de 80.000 €

L’ajuntament de Santanyí ha posat en marxa una línia d’ajuts a l’emprenedoria dirigits a aquells que van emprendre un negoci en el municipi en els mesos previs a l’inici de la crisi sanitària provocada per la COVID-19, així com a aquells que han iniciat el seu projecte amb posterioritat.

La quantia destinada a atendre aquests ajuts per a l’emprenedoria a Santanyí ascendeix a un import total de 80.000 euros. 

Amb aquesta subvenció es persegueix compensar en la mesura del possible els danys econòmics que han experimentat aquests sectors econòmics als quals es dirigeix aquesta convocatòria a causa de la reducció dràstica de l’activitat econòmica del municipi a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19.

L’import de la subvenció serà de 2.000 euros per sol·licitant, sense importar el nombre d’activitats econòmiques en què estigui donat d’alta o el nombre de centres de treball.

Ja s’hi pot accedir a aquests ajuts de Santanyí formalitzant la sol·licitud a la seu electrònica de l’Ajuntament de Santanyí.

Si vols consultar tots els ajuts als diferents sectors empresarials de la nostra illa, visita la secció Ajuts Mallorca.