Segueixen les reunions pels fons Next Generation, amb la participació de l’ajuntament d’Alcúdia

La Directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amoròs, es reuneix amb la batlessa d’Alcúdia, Bàrbara Rebassa, per parlar dels fons Next Generation

El municipi d’Alcúdia ha estat el protagonista d’una nova reunió relacionada amb els fons Next Generation que ja s’han posat en marxa a Mallorca.

La directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amorós, es va reunir amb la batlessa d’Alcúdia, Bárbara Rebassa, per tractar els projectes que el municipi vol posar en marxa amb el finançament dels fons europeus Next Generation.

A la reunió, que es va fer a la Cambra de Comerç de Mallorca, també varen assistir el regidor delegat de Promoció Econòmica, Gabriel de Hevia; la regidora d’Hisenda, Joana Maria Bennàsar; l’arquitecte municipal, Isabel Comas; l’AODL, Maria Antonia i el tècnic de l’Oficina de Fons Europeus, Salvatore Mele.

Margalida Amorós va ser l’encarregada de presentar l’Oficina de Fons Europeus als representants alcudiencs. També va explicar els objectius d’aquesta oficina i l’estratègia del Consell per participar en les convocatòries dels fons Next Generation. A la reunió es van presentar les línies d’ajuts obertes i les que ho seran pròximament.

Programes i convocatòries

Des de l’Oficina de Fons Europeus es varen explicar les convocatòries PIREP (Pla d’Impuls a la Rehabilitació d’Edificis Públics) i la de ecosistemes fluvials. També es va parlar de les diferents partides relacionades amb la rehabilitació energètica fotovoltaica i de comunitats energètiques..

Al llarg dels pròxims dies es remetrà a l’ajuntament la informació bàsica per informar sobre les convocatòries obertes i d’interés per al municipi d’Alcúdia.

L’Oficina de Fons Europeus ja treballa, en coordinació amb Mallorca Activa, per posar en marxa les diferents línies d’ajuts dels fons Next Generation a Mallorca. Així, es podrà impulsar la necessària reconstrucció social i econòmica després dels efectes provocats per la pandèmia de la COVID-19 a la nostra illa.

Si vols consultar tots els ajuts Next Generation a Mallorca, visita la secció Ajuts Mallorca.