Nova jornada de digitalització Mallorca Activa a Esporles

Mallorca Activa segueix endavant amb el servei formatiu de digitalització per a empreses, pimes i persones treballadores per compte propi. La nova jornada s’ha fet a Esporles.

Mallorca Activa continua impulsant el seu servei formatiu en forma de tallers presencials adreçats a millorar la digitalització del teixit empresarial dels municipis de la nostra illa. La nova jornada s’ha fet a Esporles.

Aquesta nova edició ha tingut lloc al Centre de Formació d’Esporles, a on l’agent de Mallorca Activa, Sergi Cañellas, ha impartit aquesta formació englobada dins les Jornades de Digitalització Mallorca Activa.

La nova ronda de tallers formatius se centra en la digitalització bàsica dels petits negocis als pobles. A l’acte, van assistir un empresari i una empresària del municipi, que no es van voler perdre aquesta jornada de digitalització.

Digitalització i empresa

En Sergi Cañellas va començar explicant als assistents temes fonamentals per al desenvolupament d’un negoci actual. A més, en aquesta ocasió, la jornada es va fer amb pràctiques, ja que es van fer servir els ordinadors de l’aula d’informàtica del Centre de Formació d’Esporles.

La formació va continuar amb l’explicació d’eines importants per a qualsevol empresa que vulgui començar amb la seva digitalització. La plataforma Google My Business va ser una de les que es varen mostrar, i també de les que més van cridar l’atenció i més nombre de preguntes va provocar. També es va parlar de com es pot obtenir el certificat digital, un document crucial avui en dia per a tota mena de negoci.

Les xarxes socials i aplicacions com WhatsApp Business també varen ser protagonistes d’aquesta formació de 90 minuts que permetrà posar en marxa la digitalització de les petites empreses d’Esporles.

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants. La seva principal funció és la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa. Aquest objectiu s’aconseguirà mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Si voleu consultar les dates de tots els tallers d’aquestes formacions, adreçau-vos al calendari de Mallorca Activa.