Torna l’assessorament presencial en matèria d’ajuts econòmics a Puigpunyent.

Un agent de Mallorca Activa ha visitat novament Puigpunyent per tal d’impulsar la gestió dels ajuts municipals d’aquesta localitat que el mateix ajuntament ha posat en marxa, juntament amb el Consell de Mallorca i el Govern Balear, per un valor de 34.870,62€.

Un agent de Mallorca Activa ha visitat novament Puigpunyent per tal d’impulsar la gestió dels ajuts municipals d’aquesta localitat que el mateix ajuntament ha posat en marxa, juntament amb el Consell de Mallorca i el Govern Balear, per un valor de 34.870,62€.

Els representants damunt el terreny de Mallorca Activa, la nova plataforma del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, s’estan encarregant d’ajudar als consistoris en la gestió de les noves subvencions destinades al teixit empresarial de les localitats.

Aquests ajuts extraordinaris ja estan en marxa a altres municipis de Mallorca. En aquest cas, el treball de l’agent Roberto Pérez es va desenvolupar a Puigpunyent.

El total dels ajuts per a les empreses de Puigpunyent suposa 34.870,62€ amb càrrec al pressupost de la Fundació Mallorca Turisme. L’objecte d’aquesta convocatòria és regular les condicions de les subvencions destinades a ajudar els establiments, les empreses o les entitats amb activitat econòmica a Puigpunyent per a afrontar part de les pèrdues patides per la COVID-19. La finalitat de la convocatòria és pal·liar el greuge que han sofert aquestes entitats per les conseqüències de la pandèmia.

Els ajuts que ha gestionat l’agent de Mallorca Activa suposen amb la nova modificació 1.000 segons el centre de treball o establiment, amb un màxim de dos establiments per persona beneficiària. Les persones que van demanar l’ajut la primera vegada poden torna a demanar-la fins complimentar el 1.000€.

L’agent de Mallorca Activa s’ha encarregat d’atendre i assessorar a diferents empreses i persones treballadores per compte propi que desenvolupen la seva activitat econòmica al municipi de Puigpunyent. Aquestes empreses tenien perfils molt diferents: perruqueries, artesans, restaurants i cellers, entre d’altres.

L’atenció telefònica continuarà al llarg dels pròxims dies al telèfon 617 361 409 i el termini per demanar l’ajut finalitza el 10 de agost a les 23:59.

A aquests ajuts hi poden accedir persones físiques o jurídiques titulars d’una empresa que desenvolupa la seva activitat econòmica al municipi. Les empreses també han de tenir el domicili social o fiscal a Puigpunyent.

Aquestes unitats econòmiques han de tenir menys de 20 treballadors de mitja anual, computant els diferents centres de treball. També han de tenir una facturació a 2019 inferior a un milió d’euros, sempre que aquesta facturació hagi minvat durant el 2020 en una quantitat superior a un 20%.

Encara es pot accedir a aquests ajuts de Puigpunyent formalitzant la sol·licitud al web d’Ajuts Mallorca.

Si vols consultar tots els ajuts als diferents sectors empresarials i municipis de la nostra illa, visita la secció Ajuts Mallorca.