Un emprenedor del món de l’art inicia el seu projecte amb l’assessorament de l’OAPR Mallorca Activa

L’emprenedor Gerardo Polci dóna les primeres passes del seu projecte, relacionat amb l’art, de la mà de l’Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa

Gerardo Polci, un emprenedor del sector de l’art de Santa Maria del Camí ha confiat en l’Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa per posar en marxa el seu projecte emprenedor. L’agent de l’OAPR Mallorca ActivaSergi Cañellas, s’ha encarregat de realitzar l’assessorament personalitzat a aquest emprenedor.

Tots els nostres representants damunt el terreny, s’estan encarregant d’ajudar, amb assessorament, a l’emprenedoria d’aquests municipis. L’objectiu principal és la gestió de competències digitals i la posada en marxa de nous projectes innovadors.

L’agent de l’OAPR Mallorca Activa es va encarregar d’atendre i assessorar, a una segona ronda, a l’emprenedor de Santa Maria del Camí. En aquesta ocasió, es va utilitzar l’eina Business Model Canvas per a perfilar els diferents aspectes a tenir en compte a l’hora de posar en marxa el seu projecte d’estudi d’art. Des de la definició del segment de clients, passant pels canals de promoció, fins a concretar quins recursos i socis són clau per a tenir èxit, van ser diversos els aspectes que es van analitzar en les dues jornades.

Per a la consecució dels objectius de promoció i difusió obtinguts mitjançant l’anàlisi del Business Model Canvas, el tècnic Sergi Cañellas li va explicar a l’emprenedor el funcionament i utilitat de diverses aplicacions. La creació de pàgines web mitjançant Google Sites va ser una d’aquestes aplicacions. També es va parlar de les característiques de WhatsApp Business i del perfil d’empresa Google.

Finalment es va realitzar una anàlisi bàsica de la viabilitat econòmica del projecte, considerant totes aquelles despeses fixes i variables, amb la finalitat d’ajudar a visualitzar la rendibilitat d’aquest.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada i al servei de les empreses, l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.

Seguim…