Una agent de Mallorca Activa es desplaça a Binissalem per impulsar la tramitació d’ajuts al municipi

Els ajuts de Binissalem, per valor de 75.000 €, segueixen oberts fins el 14 de juliol

Una agent de Mallorca Activa ha visitat Binissalem per tal d’impulsar la gestió dels ajuts municipals d’aquesta localitat, i que el mateix ajuntament ha posat en marxa, conjuntament amb el Consell de Mallorca i el Govern de les Illes Balears, per un valor de 75.000 €.

Els representants damunt el terreny de Mallorca Activa, la nova plataforma del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, s’estan encarregant d’ajudar als consistoris en la gestió de les noves subvencions destinades al teixit empresarial de les localitats.

Aquests ajuts municipals extraordinaris ja estan en marxa a diferents municipis de Mallorca. En aquesta ocasió, la feina de l’agent Raquel Madrigal es va desenvolupar a Binissalem.

El total dels ajuts per a les empreses de Binissalem suposa 75.000, amb càrrec al pressupost de la Fundació Mallorca Turisme. L’objecte d’aquesta convocatòria és regular les condicions de les subvencions destinades a ajudar els autònoms, establiments, empreses o les entitats amb activitat econòmica a Binissalem per a afrontar part de les pèrdues patides per la COVID-19. La finalitat de la convocatòria és pal·liar el greuge que han sofert aquestes entitats per les conseqüències de la pandèmia.

L’ajut serà de 300,00 € per centre de treball o establiment, aplicable a tot el teixit productiu empresarial del municipi de Binissalem, amb un màxim de dos establiments per persona beneficiària (màxim 600,00 €).

L’agent de Mallorca Activa s’ha encarregat d’atendre i assessorar diferents empreses i persones treballadores per compte propi que desenvolupen la seva activitat econòmica al municipi de Binissalem per tal que poguessin demanar aquests nous ajuts per pal·liar els efectes de la COVID-19. 

L’atenció telefònica continuarà igualmente al llarg dels pròxims dies, al telèfon 617 363 176.

A aquests ajuts, que es poden demanar fins al 14 de juliol o fins a exhaurir el crèdit, hi poden accedir persones físiques o jurídiques, agrupacions de persones físiques i jurídiques privades i comunitats de béns o qualsevol altre tipus d’unitat econòmica o patrimoni separat, titulars d’una empresa que desenvolupa la seva activitat econòmica al municipi que convoca l’ajut. Les empreses també han de tenir el domicili social o fiscal en el municipi de Binissalem.

Mallorca Activa és la plataforma del Consell de Mallorca creada per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Si vols consultar tots els ajuts als diferents sectors empresarials i municipis de la nostra illa, visita la secció Ajuts Mallorca.