Mallorca Activa es presenta a Escorca

Margalida Amorós, Directora Insular de Coordinació del Consell de Mallorca, i l’agent de Mallorca Activa, Rafel Cladera, es reuneixen amb el batle, Antoni Solivellas, per coordinar futures línies d’actuació conjunta

La plataforma Mallorca Activa s’ha presentat oficialment a Escorca. La directora insular de Coordinació del Consell de Mallorca, Margalida Amorós, acompanyada d’un dels agents de Mallorca Activa, Rafel Cladera, va ser l’encarregada d’explicar al batle d’Escorca, Antoni Solivellas, aquest nou projecte digital del Consell.

La reunió va tenir dues parts importants. Per una banda, es va explicar amb tot detall en què consisteix Mallorca Activa: les diferents línies d’actuació d’aquesta plataforma, que dona una especial atenció a tot el referent a la formació, l’emprenedoria, la feina i les empreses dels municipis de menys de 20.000 habitants.

Per altra banda es va parlar de com es podrien desplegar al municipi d’Escorca algunes de les línies d’actuació de Mallorca Activa. En aquest sentit, ja s’han concretat algunes idees per tal que l’equip d’agents de Mallorca Activa puguin ajudar al municipi al llarg de les setmanes vinents. Una d’aquestes línies d’actuació és la posada en marxa del directori d’empreses d’Escorca.

El municipi d’Escorca té un sistema econòmic en el qual el turisme de natura, el senderisme i el cicloturisme juguen un paper molt important. És per aquest motiu que Mallorca Activa posarà en marxa un programa d’assessorament al consistori per tal d’ajudar al seu teixit empresarial perquè Escorca es pugui acollir als ajuts de les convocatòries Next Generation de la Unió Europea.

Mallorca Activa és la nova plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants. La seva principal funció és la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

A la imatge, d’esquerra a dreta: Margalida Amorós, Directora Insular de Coordinació del Consell de Mallorca; Antoni Solivellas, batle d’Escorca i Rafel Cladera, agent de Mallorca Activa.