Una agent de Mallorca Activa es desplaça a Maria de la Salut per impulsar la tramitació d’ajuts al municipi

Els ajuts de Maria de la Salut, per valor de 40.000 €, segueixen oberts fins el 30 de juny

Una agent de Mallorca Activa ha visitat Maria de la Salut per tal d’impulsar la gestió dels ajuts municipals d’aquesta localitat, i que el mateix ajuntament ha posat en marxa, conjuntament amb el Consell de Mallorca i el Govern de les Illes Balears, per un valor de 40.744,14 €.

Els representants damunt el terreny de Mallorca Activa, la nova plataforma del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, s’estan encarregant d’ajudar als consistoris en la gestió de les noves subvencions destinades al teixit empresarial de les localitats.

Aquests ajuts municipals extraordinaris ja estan en marxa a diferents municipis de Mallorca. En aquesta ocasió, la feina de l’agent Marga Serra es va desenvolupar a Maria de la Salut al llarg de dos dies.

El total dels ajuts per a les empreses de Maria de la Salut suposa 40.744,14, amb càrrec al pressupost de la Fundació Mallorca Turisme. L’objecte d’aquesta convocatòria és regular les condicions de les subvencions destinades a ajudar els autònoms, establiments, empreses o les entitats amb activitat econòmica a Maria de la Salut per a afrontar part de les pèrdues patides per la COVID-19. La finalitat de la convocatòria és pal·liar el greuge que han sofert aquestes entitats per les conseqüències de la pandèmia.

Les quanties que destinarà Maria de la Salut seran de 500€, 1.000€ i de 2.000€ segons el centre de treball o establiment amb un màxim de dos establiments per persona beneficiària.

L’agent de Mallorca Activa s’ha encarregat d’atendre i assessorar diferents empreses i persones treballadores per compte propi que desenvolupen la seva activitat econòmica al municipi de Maria de la Salut per tal que poguessin demanar aquests nous ajuts per pal·liar els efectes de la COVID-19. 

L’atenció telefònica continuarà igualmente al llarg dels pròxims dies, al telèfon 610 582 939.

A aquests ajuts, que encara es poden demanar, fins al 30 de juny o fins a exhaurir el crèdit, hi poden accedir persones físiques o jurídiques, agrupacions de persones físiques i jurídiques privades i comunitats de béns o qualsevol altre tipus d’unitat econòmica o patrimoni separat, titulars d’una empresa que desenvolupa la seva activitat econòmica al municipi que convoca l’ajut. Les empreses també han de tenir el domicili social o fiscal en el municipi de Maria de la Salut.

Mallorca Activa és la plataforma del Consell de Mallorca creada per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Si vols consultar tots els ajuts als diferents sectors empresarials i municipis de la nostra illa, visita la secció Ajuts Mallorca.