Nova Jornada de ChatGPT al municipi de Santa Margalida

Les empreses i els autònoms de Santa Margalida han realitzat una nova formació presencial sobre ChatGPT.  La sessió ha estat impartida per l’agent de Mallorca Activa, Sergi Cañellas.

En aquesta jornada, es van explorar les àrees d’aplicació d’aquesta potent eina i es van oferir directrius per a la creació de comandes més efectives.

Durant el transcurs de la jornada, es van destacar diverses àrees d’aplicació de ChatGPT, entre elles les diferents tècniques per generar peticions –prompts–, que varen va cridar l’atenció dels assistents. Aquesta funcionalitat permet millorar les respostes de la IA, optimitzant la comunicació de les empreses i augmentant la interacció amb el públic.

Un altre aspecte destacat va ser l’ajuda en la redacció de respostes a les ressenyes dels clients. ChatGPT pot generar respostes personals i efectives, millorant la relació amb els clients i impulsant la imatge de les empreses.

ChatGPT es consolida com una eina essencial per a empreses i professionals que busquen la millora en la seva comunicació i eficiència. Les capacitats d’aquesta eina són impressionants i prometen revolucionar la forma com treballem i interactuem en un món cada vegada més digital.

Mallorca Activa és l’eina del Consell de Mallorca creada per impulsar accions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals a les empreses. Pensada per i per a les empreses, l’emprenedoria i el teixit econòmic de l’illa, Mallorca Activa és la punta de llança de la transformació digital a Mallorca.