Alumnes de grau superior d’FP participen en una nova Jornada de Digitalització Mallorca Activa

28 alumnes del grau superior d’FP d’Ensenyament i Animació Socioesportiva participen en una nova Jornada de Digitalització Mallorca Activa a Felanitx

Mallorca Activa continua impulsant el seu nou servei formatiu en forma de tallers presencials adreçats a millorar la digitalització del teixit empresarial dels municipis de la nostra illa. En aquesta nova edició, 28 alumnes del grau superior d’FP d’Ensenyament i Animació Socioesportiva, han participat en una nova Jornada de Digitalització Mallorca Activa. L’objectiu d’aquestes jornades és impulsar l’emprenedoria entre els més joves i orientar-los en les seves aventures empresarials una vegada acabin els seus estudis.

El poliesportiu de Felanitx va acollir aquesta jornada de digitalització, que ha estat una de les més multitudinàries de totes les que s’han fet fins ara. El dia va començar amb la intervenció de l’agent de Mallorca Activa, Lluïsa Oliver, qui va explicar com s’ha de fer un pla d’empresa, els avantatges que les xarxes socials poden oferir per a la promoció empresarial, així com les diferents opcions d’auto ocupació que n’hi ha.

Construïnt la teva empresa

La segona part del dia va consistir a posar en pràctica tot el que s’havia après anteriorment. En aquesta part de pràctiques, els alumnes del centre es Lledoner se’n van ajuntar a diferents grups. L’objectiu era construir el seu pla d’empresa, partint de la creació d’un negoci fictici.

Després d’haver realitzat l’exercici, un representant de cada grup va presentar el seu projecte a la resta dels assistents. Aquest exercici va permetre compartir idees creatives i fer una planificació acordo a les múltiples sortides professionals que ofereixen aquests estudis superiores d’FP.

Aquesta nova iniciativa de Mallorca Activa, la plataforma digital del Consell de Mallorca, va donar el sus a Pollença el passat mes de març.

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants. La seva principal funció és la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa. Aquest objectiu s’aconseguirà mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Si voleu consultar les dates de tots els tallers d’aquestes formacions, adreçau-vos al calendari de Mallorca Activa.