Aprenentatge efectiu amb el curs de màrqueting de continguts per millorar el posicionament orgànic del teu negoci en línia

Amb aquest curs de màrqueting de continguts aprendràs les estratègies més innovadores per captar l’atenció del teu públic objectiu

Des de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa us convidem a participar en el curs en línia de màrqueting de continguts, una oportunitat única per aprendre les tècniques clau per posicionar el vostre lloc web de manera orgànica. Amb l’ajuda d’un bloc corporatiu efectiu, podeu captar potencials clients de forma recurrent sense haver de recórrer a la publicitat de pagament.

El curs serà impartit per na Marta Serrano, periodista i especialista en màrqueting amb una àmplia experiència de més de 8 anys en el sector. Na Marta compartirà els seus coneixements i proporcionarà consells pràctics sobre com crear i gestionar un bloc corporatiu efectiu per atraure trànsit qualificat al teu lloc web.

Durant aquesta sessió en línia via Zoom, aprendràs les estratègies més innovadores de màrqueting de continguts per captar l’atenció del teu públic objectiu de manera efectiva i duradora. Descobriràs els secrets per crear contingut de qualitat que no només atraurà visitants al teu lloc web, sinó que també els convertirà en clients fidels.

Un curs molt complet

Amb l’ús de tècniques de màrqueting de continguts, podràs millorar el teu posicionament orgànic a les cerques en línia i destacar en el mercat digital. Aquesta és una oportunitat que no pots deixar passar per millorar el teu negoci en línia i augmentar la visibilitat de la teva marca.

No perdis més temps i uneix-te a nosaltres en aquesta sessió en línia del curs de màrqueting de continguts. Aprofita aquesta oportunitat per aprendre les estratègies clau i les eines necessàries per tenir èxit en el món digital. Inverteix en el teu coneixement i veuràs com el teu negoci en línia es dispara cap a nous nivells d’èxit.

Per a més informació i per inscriure’t en aquest curs, visita aquest enllaç.

No deixis escapar aquesta oportunitat única de créixer com a professional del màrqueting de continguts i aconseguir el posicionament orgànic que el teu negoci es mereix.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada i al servei de les empreses, l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.

Continuem…